Over Ons

Over AndreasZorg - Zorg op maat

Over AndreasZorg


De regie hebben over het eigen leven is voor velen belangrijk. Om uiteenlopende redenen is het niet altijd mogelijk om alles zelf te doen. AndreasZorg biedt uitkomst door gerichte ondersteuning op maat aan te bieden op basis van de vraag van de klant. De klant bepaalt welke ondersteuning op welke manier.

Vanuit de vraag van de klant regelen we passende dienstverlening. Dit kan bijvoorbeeld huishoudelijke of administratieve ondersteuning zijn. Maar ook begeleiding naar een afspraak in het ziekenhuis of leren omgaan met een tablet of smartphone. We kunnen ook helpen het huis veiliger te maken of gebruiksvriendelijker. Er zijn diverse mogelijkheden.

We spreken mensen persoonlijk en niet op afstand. We nemen de tijd om met de klant te bespreken wat precies de vraag is en stemmen de dienstverlening af op de wensen van klant. Maatwerk met persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. Dus geen standaard dienstverlening waarbij het voornamelijk gaat om het zo efficiƫnt mogelijk inzetten van dienstverleners.

 

AndreasZorg: een assistent voor iedereen!


AndreasZorg is er voor u. Wij bieden u dienstverlening voor uw gemak of ter ondersteuning aan. Of u nu geen zin heeft in het huishouden of er echt niet aan toe komt vanwege een tekort aan tijd, een beperking of omdat u een dagje ouder wordt.

 

Gemak

AndreasZorg is er ook voor u als u meer gemak wilt in het dagelijks leven. Wanneer u een fulltime baan heeft en thuiskomt in een schoon huis, zonder zelf te moeten schoonmaken, houdt u meer tijd over voor ontspanning of voor uw kinderen en/of partner. Ook wanneer u ouder bent is een assistent een fijne hulp voor het huishouden. Natuurlijk kan het zo zijn dat u zich niet kan motiveren om het huishouden te doen of om de tuin te onderhouden.

 

De ondersteuning van een assistent

AndreasZorg biedt dienstverlening op maat aan, dat betekent dat uw wensen en behoeften het vertrekpunt zijn voor onze dienstverlening. Wanneer u merkt dat uw ouders de dagelijkse werkzaamheden niet meer goed kunnen uitvoeren en hen meer rust gunt, zijn wij er om hen deze rust te geven. Wanneer eenzaamheid opspeelt en u of uw naaste in een sociaal isolement raakt, zijn wij er om u of uw naaste gezelschap te houden. Ook als u naar het ziekenhuis moet en dit liever in gezelschap of begeleid doet, regelen wij dit voor u.

 

 

Wij bieden zorg op maat.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten?

Wij nemen op korte termijn contact met u op.