Begeleiding

Persoonlijke begeleiding bij zorgtaken

Persoonlijke begeleiding bij zorgtaken

Om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen, kunt u via AndreasZorg hulp bij eenvoudige zorgtaken inschakelen. Wij helpen u bij enkele zorgtaken, maar kunnen u ook naar sociale evenementen begeleiden. Wij hebben een achtergrond in de zorg en ruime levenservaring om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

U krijgt een vaste zorgverlener die u kan begeleiden en u kan helpen uw dag te structureren. Uw persoonlijke assistent denkt graag met u mee om te kijken waar u behoefte aan heeft. Zo kunt u op een prettige manier thuis blijven wonen.

Begeleiding bij afspraken

Heeft u binnenkort een afspraak in het ziekenhuis? AndreasZorg kan u ondersteunen door u te begeleiden naar een afspraak.

Naast begeleiding naar een ziekenhuisafspraak, kunt u ook begeleiding inschakelen voor een sociaal evenement. U kunt hierbij denken aan theatervoorstellingen/concerten, een familiebezoek, of een andere activiteit buitenshuis. Alles is mogelijk. Wij vinden persoonlijke dienstverlening belangrijk en we gaan dan ook op zoek naar iemand die bij u past.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze persoonlijke begeleiding bij lichte zorgtaken? Vraag dan nu een vrijblijvende afspraak bij u thuis aan! Wij helpen u graag.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten?

Wij nemen op korte termijn contact met u op.