Mantelzorg ondersteuning

Mantelzorg ondersteuning aanvragen

Mantelzorg ondersteuning aanvragen? Dat kan via AndreasZorg! Wij begrijpen heel goed dat het niet meevalt om altijd klaar te moeten staan voor een hulpbehoevend familielid of kennis. Vaak is de zorg in het begin nog goed bij te houden, maar wordt de zorgvraag na verloop van tijd steeds ingrijpender. Het combineren van mantelzorg met een baan en een eigen gezin kan vaak voor veel stress en problemen zorgen. UWassistent helpt u daar graag bij! Als u hulp bij mantelzorg aanvraagt, zoekt de persoonlijke assistent in uw regio een gescreende dienstverlener die kan helpen met verschillende taken waar u ondersteuning bij wilt, zoals hulp bij het huishouden of andere klusjes. Dit kan de druk die je als mantelzorger soms voelt verlagen.

Waarom mantelzorg ondersteuning via AndreasZorg?

AndreasZorg kan mantelzorgers ondersteunen door (een deel van) de zorgtaken uit handen te nemen. Wij zorgen voor een vaste en betrouwbare dienstverlener die u ondersteunt met de zorg voor uw naaste. U heeft op deze manier een zorg minder! Bovendien kunt u quality time inplannen, zonder dat u bezig bent met allerlei huishoudelijke taken. Zo kunt u weer de persoonlijke aandacht geven die uw naaste verdient.

Heeft u interesse in de verschillende zorgdiensten van AndreasZorg en wilt u mantelzorg aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over onze werkwijze.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten?

Wij nemen op korte termijn contact met u op.