Zorgverlener van de maand

Deze zorgverlener is zorgverlener van de maand

Andreas Goumenis


Heeft u ook wel eens geen tijd, geen zin of geen energie om bepaalde klussen in of rondom uw woning te gaan doen? Lukt het soms niet meer om uw naasten te ondersteunen of wordt u zelf een dagje ouder? Laat het mij weten, samen gaan wij kijken naar een voor u passende oplossing.

 

Ervaring


Ik heb ruime ervaring in de zorg. Ik verzorg meerdere ouderen in huiselijke omgeving. Door het bundelen van mijn skills en ervaringen zorg ik telkens voor de juiste oplossingen.

Graag verzorg ik ook voor u praktische oplossingen, zodat er gezellig wordt gekookt, boodschappen (samen) worden gehaald, huishoudelijke taken en klusjes in en om huis worden gedaan, om op deze manier de u/de client/mantelzorger te ontlasten.

Hierdoor wordt het thuiswonen veraangenaamd, want iedereen wil toch langer thuis blijven wonen!

Door gedegen inzet heb ik veel bereikt voor de zorgdrager, mede door mijn betrokkenheid, persoonlijkheid en doorzettingsvermogen.

 

Verbindende schakel


Graag ben ik de verbindende schakel tussen mensen met een hulpvraag zoals drukke tweeverdieners, ouderen, mantelzorgers of mensen met een beperking. Die hulpvraag kan bestaan uit huishoudelijke hulp, klus- en/of tuinhulp, samen of alleen boodschappen of een spelletje doen, samen koken en eten of noem maar op. Ik doe graag wat nodig is! Ik denk graag met u mee en zorg vervolgens voor de praktische oplossingen, waarbij uw wensen uiteraard centraal staan.

Bent of kent u iemand in uw omgeving die wel wat extra ondersteuning zou kunnen gebruiken, laat het mij weten, ik kom graag persoonlijk bij u langs! Persoonlijke aandacht en betrokkenheid, dat is mijn kwaliteit!

 

Zorgverlener, Begeleider, Mantelzorg ondersteuner

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten?

Wij nemen op korte termijn contact met u op.